Efecte decorative si vopseluri decorative TATTOO

metal

Produsele TATTOO vă permit să efectuați o întreagă serie de efecte metalice diferite, variind de la efectele texturate de tipul Oxid la finisaje strălucitoare date de efectul Karma sau chiar suprafețele de aur create cu efectul Precious.

light

Oferind o multitudine efecte de lumină, TATTOO oferă posibilități practic nelimitate de a injecta lumina în interiorul spațiilor. Efecte decorative si vopseluri decorative TATTOO.

vopsea decorativa interior tattoo

Dacă v-ați gândit vreodată la decorarea unei camere într-un stil original, cu texturi de țesături și texturi , colecția TATTOO este exact ceea ce căutați.

material

Cu TATTOO puteți obține efecte ale unor materiale unice, recreând iluzia de materiale naturale precum lemnul, piatra de lava, scoarța de copac sau pielea de crocodil.

clasic

TATTOO a luat produse tradiționale și le-a dat un aer contempran, făcându-le ușor de aplicat dar păstrând în același timp farmecul lor original.

colour
Colecţia Impronte propune o serie de culori de referinţă ce se folosesc împreună cu produsele decorative TATTOO, pentru a putea personaliza orice spaţiu conform stilului propriu.