rivela

Soluții creative unice și efecte texturate surprinzătoare.

RIVELA

RIVELA

Rivela reproduce eleganţa unui email clasic cu extrem de mare simplitate. Nenumăratele nuanţe şi tonuri decorative scoaterea în evidenţă a stilului oricărui spaţiu. Aplicând Rivela pe straturi de bază în relief se pot realiza soluţii creative unice şi efecte texturate surprinzătoare.

AMBALAJ: 1L, 3L.

CONSUM ESTIMATIV: 10 -12 m 2 / L/ strat.

PRODUSE CONEXE: ROLA IMPRONTE, PENSULA KARMA, PENSULA STARLIGHT, BURETELE RIVELA MEZZALUNA, BURETE NATURAL, SPATULA DENIM, BURETELE DISK.

RIVELA DENIM EFFECT

RIVELA DENIM EFFECT

Rivela este un email inovator care se îmbină perfect cu grundul gros Impronte Mid, pentru a crea suprafeţe texturate extrem de realiste precum denimul.

RIVELA COUNTRY

RIVELA COUNTRY EFFECT

Rivela este alegerea perfectă pentru un efect country în relief, unde granulozitatea grundului Impronte Top se îmbină cu efectul de lumini şi umbre al emailului, permiţând obţinerea unui rezultat sugestiv şi armonios.

RIVELA PIETRA LAVICA EFFECT

RIVELA PIETRA LAVICA EFFECT

Câţi dintre voi s-ar gândi să-şi decoreze casa cu un perete din piatră vulcanică? Datorită versatilităţii TATTOO, astăzi chiar şi alegerile cele mai indrăzneţe devin posibile.

RIVELA ZEBRANO EFFECT

RIVELA ZEBRANO EFFECT

Un perete acoperit cu lemn Zebrano? Nu, doar o altă magie realizată cu Rivela, în combinaţie cu Venixia. În mult mai puţin timp decat s-ar putea crede.

RIVELA CAYMAN EFFECT

RIVELA CAYMAN EFFECT

Cayman este numele efectului inspirat de preţioasa piele de crocodil, simulată cu o rolă specială pentru zugrăveli decorative.

RIVELA SEQUOIA EFFECT

RIVELA SEQUOIA EFFECT

Efectul Sequoia este un alt exemplu al modului în care produsul de finisare Rivela poate reproduce o gamă largă de suprafeţe naturale, în mod simplu şi foarte realist.

Galerie

Cere Ofertă

Nume* (obligatoriu)

Email* (obligatoriu)

Telefon

Mesaj